مرکز فرهنگی و هنری بردسکن

این مرکز از سال1391 فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . 



خدمات مرکز :

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 18سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی

بخش های مرکز :

 دارای یک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر

امکانات ویژه مرکز :

 سالن آمفی تئاتر

امکانات کارگاهی :

 کارگاه نقاشی / کارگاه سفال  / کارگاه خوشنویسی

خدمات فراگیر :

 

روز و ساعات فعالیت :

 

شنبه تا چهارشنبه ساعت 8 الی14

 

پرسنل :

 1مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 1نفر نیروی هنری

شرایط عضویت :

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه 50000 تومان برای عضویت یکساله در مرکز حقیقی


نشانی :

 

 بردسکن،خیابان 15 خرداد 12

تلفن :

 

 05155430973

مسئول مرکز :

 

 خانم نسرین نامور


جهت عضویت به لینک زیر مراجعه نمایید


  • 1403/12/09 - 10:00
  • تعداد بازدید: 1291
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری پویش درّ نجف با هدف ترویج گفتمان حضرت علی علیه‌السلام

پویش در نجف با همکاری داره کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، کانون فرهنگی تربیتی فارابی استان خراسان رضوی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان رضوی، جشنواره پویش ملی درّ نجف، دریچه‌ای رو به دنیای دانش، خلاقیت و معنویت است. کودکان و نوجوانان دانش‌آموز با شرکت در این رویداد، نه تنها می‌توانند با شخصیت والای امیرالمؤمنین (ع) و معارف غنی اسلام آشنا شوند، بلکه فرصتی برای شکوفایی استعدادهای خود در زمینه‌های مختلف مانند پژوهش، هنر و تولید محتوا پیدا می‌کنند.

این جشنواره، پل ارتباطی بین نسل جوان و فرهنگ غنی اسلامی است و به دانش‌آموزان کمک می‌کند تا با دوستان همفکر خود ارتباط برقرار کرده و تجربیات ارزشمندی کسب کنند.  پویش درّ نجف با هدف جلب مشارکت فعال دانش‌آموزان جهت شناخت و تولید محتوا پیرامون حضرت امیرالمومنین علی (علیه‌السلام) با محوریت نهج‌البلاغه، سخنان حضرت و سیره زندگی ایشان در قالب پادکست طراحی و ارائه شده است.

موضوع پویش درّ نجف، ترویج گفتمان حضرت علی علیه‌السلام در بین جامعه هدف (دانش‌آموزان جمهوری اسلامی ایران) با نگاهی به سیره زندگی شریف امیرالمومنین، فرمایشات حضرت، حکمت و خطبه‌های نهج‌البلاغه است.

برگزاری پویش درّ نجف با هدف ترویج گفتمان حضرت علی علیه‌السلام

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت